Tennis live, tennis statistieken, live tennis uitslagen

Gebruiksvoorwaarden

Algemene informatie
Alle gepubliceerde informatie op de website TenisLive.sk hebben een informatief karakter. U vindt hier live tennis uitslagen, statistieken van aparte tennisspelers en –speelsters, de mogelijkheid van de spelersconfrontatie binnen een concrete wedstrijd, de tennis ATP en WTA Rankings. Alle informatie worden regelmatig geactualiseerd. Uitslagen live en ook de oudere uitslagen kunnen op grond van toernooien worden afgebeeld. Het is ook mogelijk een oudere termijn te selecteren om toernooien en uitslagen uit de geselecteerde dag te kunnen zien.

De exploitant van de server TenisLive.sk is niet verantwoordelijk voor de juistheid en actueelheid van gepubliceerde informatie of voor eventuele finaciële of andere verliezen die de gebruiker van de server TenisLive.sk werden verricht. De gepubliceerde informatie op de server TenisLive.sk vallen onder de Auteurswet en het volgende verspreiden of publiceren van een deel van de informatie of van de hele informatie zonder het vorige schriftelijke akkord van de exploitant is verboden.

Verwijzingen naar andere sites en reclameberichten / banners
Hypertekst verwijzingen die naar andere servers verwijzen, buiten de server TenisLive.sk, hebben alleen maar een informatief karakter en zij zullen de gebruiker helpen om zich bij de zoek naar de vereiste informatie beter te kunnen oriënteren. Wij kunnen niet waarborgen dat de te verwijzen server legaal, correct of actueel is en het is ook niet mogelijk de bescherming van privégegevens en van ander beleid van de server te garanderen. Als u doorgaat naar de server waarnaar de verwijzing verwijst, loopt u daarmee uw eigen risico en de exploitant van de server TenisLive.sk is niet verantwoordelijk voor eventule problemen of verliezen die daardoor zijn ontstaan.

Reclameberichten / banners die op de site TenisLive.sk worden afgebeeld, kunnen in tegenstrijd zijn met wetten van het land waarin u u momenteel bevindt. Daarom raden wij u aan vóór het begin van de gebruikmaking van op de TenisLive.sk gepubliceerde diensten uit te zoeken, of deze banners niet in tegenstrijd zijn met wetten van het land, waarin u u momenteel bevindt.
<